NYT WEBINAR: 5. maj 2020
COVID-19 = Ekstra fokus på rengøring

For at hjælpe dig med at styrke dine rengøringsrutiner og hygiejneindsatser endnu mere, afholder vi et webinar om vores nye opdateringer i CleanCalculator. Tilmeld dig gratis allerede nu, og sørg for at din rengøring lever op til de nye hygiejnekrav.

I disse tider bliver rengøring omtalt som aldrig før, og derfor føler vi at det er vores pligt at informere dig om, hvordan du bedst muligt kan levere professionel rengøring i Corona-tiderne. Derfor går vi online med et webinar, så du kan blive klogere på de nye opdateringer i CleanCalculator, som fokuserer på mulighederne indenfor valg af den optimale hygiejneindsats.

Bekæmpelse af COVID-19 andre virus og bakterier kræver professionel rengøring med fokus på ens hygiejneindsats. CleanManager har sammen med BO Consult, grundlæggeren af CleanCalculator, arbejdet hårdt de sidste 5 uger på at videreudvikle CleanCalculator til at kunne håndtere en målrettet hygiejneindsats.

Rengøring er vigtigt som aldrig før, og derfor vil vi gerne hjælpe dig så meget som muligt, så du sikre dig at leve op til hygiejnekravene.

For nærmere oplysninger og tilmelding anvend følgende link:

https://cleanmanager.dk/blog/covid-19-ekstra-fokus-paa-rengoering-webinar/

 

BO Consult aps

4040 3890
boconsult@mail.dk
Muslingevej 41 8250 Egå
CVR. 34 22 92 60

Find os

Cookie- og privatlivspolitik