UDBUD – UDBUDSLOVEN

Vi kender kravene til materialer, udformning mv. Så man får reel muligheder for at deltage på dette voksende marked.

  • Bemærk SPECIELT de mange muligheder der fra 1. januar 2016 gives mindre og mellemstore rengørings-virksomheder i den nye udbudslov!!
  • SE VENLIST VOR NYHEDSBREV OG KONTAKT DIREKTE FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER

Vi har medvirket som rådgiver ved rigtig mange licitationer gennem årene og har herigennem et solidt kendskab til, hvilke forhold man skal være opmærksom på ved deltagelse i licitationer store som små.
Vi rådgiver om eksempelvis ansøgninger om prækvalifikationer, udarbejdelse af specifikke bilag til det aktuelle bud, samt naturligvis prissætningen på opgaverne.

Ikke alle udbud er lige interessante at arbejde med for den enkelte rengørings-virksomhed – der er stor forskel på hvilke krav, der stilles til leverandørerne på de enkelte licitationer, ligesom prissætningen på de enkelte opgaver varierer en del – forhold man nøje bør overveje inden man kaster sig ud i et konkret tilbud. Efter vor mening skal man ikke deltage i en licitation uden nøje at overveje om mulighederne for succes står mål med indsatsen.

Vi følger dagligt såvel store som små licitationer udbudt af offentlige myndigheder og større private udbydere – vi har derfor til stadighed en opdateret viden om krav og markedsforhold her og nu!

Kontakt os venligst for yderligere information.

BO Consult aps

4040 3890
bo@boconsult.dk
Muslingevej 41 8250 Egå
CVR. 34 22 92 60
Cookiedeklaration

Find os