Personalesager og overenskomstforhold

Vi rådgiver i forbindelse med konkrete personalesager, ansættelser mv., samt hjælper gerne med belysning af de til enhver tid fremherskende fordele og ulemper ved organisering og/eller overenskomst.

Gennem vore mangeårige kontakter med såvel udbydere som leverandører har vi et solidt grundlag for at give en kvalificeret rådgivning i konkrete personsager, samt ikke mindst hjælpe med til at undgå unødvendige tvister ved at tage hånd om problemstillinger inden de vokser sig for store. Eksempelvis kan mange forhold undgås ved at kende gældende lovgivning, udstede de rette ansættelsesbeviser, handle med udgangspunkt i “rettidig omhu”….

Skal I bruge en leder/nøglemedarbejder kan vi hjælpe med at afdække markedet, formulere de krav og kvalifikationer (faglige som menneskelige), der kræves til det aktuelle job.

Udvælgelse af ansøgere og vor deltagelse i de afsluttende samtaler med de konkrete kandidater kan være en god støtte, før den endelige beslutning træffes.

Vi mener branchen er betragtelig bedre end sit rygte og at man som ”spiller på banen” nøje må overveje, hvorledes man vil opfattes af potentielle udbydere af rengøringsopgaver.

Venligst kontakt os for yderligere information.

BO Consult aps

4040 3890
bo@boconsult.dk
Muslingevej 41 8250 Egå
CVR. 34 22 92 60
Cookiedeklaration

Find os